Пълнени ябълки с кайма

Перфектна идея за предястие за вашите гости


Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Запържете каймата, след което прибавете към нея наситнения лук, пюрето и подправките (където, разбира се, може да се развихрите и да сложите каквото предпочитате и обичате). Ябълките се издълбават, като за предпочитане е първо да се отрежат капачетата отгоре, за да може после да се захлупят и да изглеждат по-красиви. Издълбаните ябълки се пълнят с готовате смес, поръсват се с ивички лук и настърган кашкавал. Запичат се в тавичка с малко вода и мазнина, за да не са сухи.
По желание може да ги поднесете с гарнитура запечени картофи като основно ястие.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп