Пълнени топчета от парено тесто
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Водата се кипва заедно с маслото и щипка сол. При непрекъснато бъркане се прибавя брашното. Когато тестото започне да се отделя от стените на съда, се сваля от огъня и се оставя да се охлади, като се бърка. Прибавят се едно по едно яйцата, като всяко следващо се слага, ако предишното е напълно поето. От полученото тесто се шприцоват топчета върху намазана с масло тава. Пекат се в умерена фурна 25 мин, без да се отваря фурната. Оставят се да изпръхнат при отворена врата на фурната. Разрязват се и се пълнят с кашкавалено-сиренената плънка.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп