Пълнени свински пържоли със спанак и гъби

Пълнени свински пържоли със спанак и гъби Лакомник
Пълнени свински пържоли със спанак и гъби
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 ч.ч. замразен спанак

250 г гъби от консерва, нарязани

2 скилидки чесън, пасирани

черен пипер на вкус

2 пържоли по около 200 г

сол на вкус

1 с.л. олио

Начин на приготвянe

Размразете и отцедете спанака. Смесете с гъбите, чесъна, черния пипер и пасирайте. С остър нож направете разрез в пържолите, така че да оформите джоб за пълнежа. Сложете в пържолите от спаначената смес и затворете джобовете в пържолите с клечки за зъби, ако се налага.

Поръсете месото със сол и черен пипер. Загрейте олиото на средно силен огън. Добавете пържолите да се запържат за около 5 минути от всяка страна до златисто. Добавете останалата спаначена смес и бъркайте още 5 минути докато месото е готово. Проверете това с вилица. Тя трябва да влиза свободно в месото.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц