Пълнени пилешки пържоли със спанак



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Загрейте фурната на 180 градуса. Нарежете спанака, отцедете и на средно силен огън го стоплете със сметаната и бъркайте 10 минути докато изври течността. В пържолите направете с остър нож джоб и напълнете със спанака. Затворете с клечки за зъби.
Загрейте 2 с.л. зехтин на средно силен огън и добавете пържолите. Запържете от двете страни до златисто за 5-6 минути. Преместете в тавичка и печете 25 минути или докато месото е напълно готово.
Загрейте тиган на средно силен огън и добавете бульона и горчицата. Оставете за поизври докато добие гъстотата на сос. Отстранете от огъня и добавете лимоновия сок и магданоза. Полейте пържолите със соса.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп