Пъдпъдъци с конячен сос
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Измийте, подсушете и намажете пъдпъдъците със сол и черен пипер. Във всяка птица сложете по 1 стрък мащерка и розмарин. Загрейте зехтин на средно силен и запържете пъдпъдъците от двете страни за 3 минути. Сварете ги с бульона и варете 30 минути на средно силен огън. Половината от гроздето нарежете на половина. В мазнинана от пъдпъдъците прибавете малко бульон, ситно нарязания бекон, коняка, лука и гответе на средно силен огън. Когато лукът стане прозрачен, прибавете нарязаното грозде и оставете още 3 минути. Поставете пъдпъдъците в порционни чинии и залейте със соса. Украсете с розмарин и целите зърна грозде.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп