Пуешка яхния с картофи
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
5
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязват се на ситно лукът и чушката и се задушават в олиото и малко вода. Когато омекнат, се прибавя и нарязаното месо и се запържва до зачервяване. Подправя се със сол, черен пипер и червен пипер, слага се брашното и се разбърква. Добавя се доматеното пюре, сипват се 3 ч.ч. вода и се оставя на котлона за около 20 минути. Добавят се нарязаните картофи и ястието се оставя на умерен огън до готовност на картофите и месото. Когато е готово, се сваля от огъня, поръсва се с магданоз и се оставя да постои 10-15 минути преди сервиране.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп