Пресни картофи под капак
Експресна и икономична рецепта за обяд или вечеря
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Чесънът се смачква и се запържва в олиото. Добавят се и измитите картофи. Кърито се разтваря в бульона и се налива в съда. Похлупва се и се готви, докато картофите омекнат. След това се чукват яйцата и се готви още 5–6 минути под капак. Поръсва се с магданоз и се сервира.
Още по темата
Лукът се нарязва и се запържва с олио, после се добавят нарязаните гъби и още малко се задушават. Картофите се нарязват и се добавят в тигана, посоляват се и се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп