Предястие със зелен боб
Апетитно предястие, подходящо и за леко хапване
Приготвяне
35 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Зеленият боб се изчиства добре от крайчетата и се нарязва на половинки. Сварява се в подсолена вода и се оставя да се охлади. Яйцата се сваряват и се нарязват. В тиган със сгорещено олио се запържва зеленият фасул. След като се запържи всичко се добавят настърганите домати. Когато се изпари водата от доматите се отстранява от котлона. Оставя се да се охлади се добaвят магданозът и копърът, яйцата, царевицата и маслините. Поднася се като предястие добре охладено.
Още по темата
Сирената и кашкавалът се настъргват и се смесват със ситно нарязаните маслини, лука и соса. От тази смес се оформят правоъгълници, които се увиват в домакинско фолио и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп