Празничен солен кекс
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Всички продукти за кекса се смесват в посочения ред, като цвеклото се попарва предварително през гевгир с гореща вода и се нарязва. Сместа се изсипва в намаслена форма за кекс. Пече се 35 мин на 180 градуса. След като се охлади кексът, се украсява, като се намазва отстрани с предварително разбитото крема сирене и заквасената сметана. Слага се нарязаният на ситно магданоз, а отгоре се подреждат (забождат с клечките за зъби) чери доматчетата, маслините и физалисът по ваш избор. Наръсва се и със смлените орехи.
Добър апетит! Надявам се предложението ми да ви хареса! Желая ви все така успешна работа!
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп