Постен таратор

Постен таратор Лакомник
Постен таратор
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

1 краставица

4-5 листа маруля

5-6 скилидки чесън

1/2 ч.ч. орехи

2 с.л. оцет

1 връзка копър

сол

Начин на приготвянe

Чесънът се счуква със солта и се прибавя към обелената и нарязана на ситно краставица. Листата от марулята се измиват добре и също се нарязват на ситно. Прибавят се към краставицата и се залива с 1 литър вода. Разбърква се добре и накрая се прибавя наситненият копър, счуканите орехови ядки и се овкусява със сол и оцет. Поднася се студен.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц