Плодов пай

Плодов пай Лакомник
Плодов пай
Време за приготвяне
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
Порции
8
Автор
Христина Стефанова, Бургас
Лакомник Необходими продукти

4 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
масло
1 компот

Начин на приготвянe

Дъното на тавичка се покрива с карамелизирана захар. Отстрани тавичката се намазва с масло. На дъното се подреждат плодове от компот, според вкуса и предпочитанията, и отгоре се покриват със сместа за тестото. Пече се първо на долен реотан, след това се включва и горният. След като се изпече, се обръща, надупчва се с вилица и се сиропира със сока от компота.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц