Плодова торта
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
10
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Яйцата със захарта, брашното и бакпулвера се разбъркват добре. Оформя се блат и се пече на 180 градуса. Блатът може да се раздели на две. Сиропират се блатовете със сок от компот от праскови. Сметаната с шоколада се разбиват и се слага желатинът вътре, като той преди това е разтворен. След като са изстинали, блатовете се покриват обилно с готовия крем. Можете да сложите праскови между двата блата. Отгоре се украсява с праскови и се оставя поне 2 часа да стегне в хладилника. По желание може да желирате тортата отгоре.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп