Топла, мека и ароматна пица за хапване по всяко време
Загряваме фурната на 220 градуса. Намазваме тава с олио, слагаме в нея предварително нарязаните зеленчуци и печем 30 мин. Добавяме доматите чери и продължаваме да печем оше 10 мин, докато кората им се нацепи. Изваждаме ги от фурната и ги оставяме да изстинат. Намазваме друга тава с олио и в нея разтиляме бутер тестото, така че да е с 2 см по-дълго от размера на тавата. Отбелязваме краищата с нож, като внимаваме да не ги изрежем. Слагаме тестото във фурната и го оставяме да се пече 15 мин на 200 градуса. Изваждаме и оставяме да изстине 15 мин. Върху тестото слагаме изпечените праз, чушки и тиквички, предварително настъргания кашкавал, а най-отгоре – доматите. Заливаме периферията на пицата с млякото и завиваме краищата. Оставяме да се пече във фурна, загрята на 200 градуса.