Пиле с юфка и зеленчуци
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Почистете и нарежете зеленчуците на кубчета, а гъбите на тънки филии.
Загрейте 1 с.л. зехтин на силен огън и запържете нарязаното на кубчета пиле със ситно нарязания чесън за около 3-5 минути и го извадете.
Сварете юфката по указанията на опаковката в подсолена вода, изцедете и изстудете в гевгира под студена струя вода. Загрейте 1 с.л. зехтин и запържете зеленчуците на силен огън за около 5 минути при постоянно бъркане. Подправете със сол и черен пипер, прибавете соевия сос, юфката, пилето, разбъркайте и запържете за още 2-3 минути.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп