Пиле с трахана

Пиле с трахана Лакомник
Пиле с трахана
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

1 пиле

1-2 глави лук

1 с.л. червен пипер

125 г масло

100 г трахана

сол

Начин на приготвянe

Пилето се нарязва на парчета и се сварява в подсолена вода. Лукът се запържва в маслото и се залива с малко вода. Прибавя се траханата и се разбърква. Залива се с 1-2 ч.ч. бульон от пилето и се оставя да ври на тих огън ½ час. След това се прибавя месото от пилето. Ястието се поднася, като във всяка чиния се слага от месото и наоколо се слага от траханата.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц