Пиле с лук

Пиле с лук Лакомник
Пиле с лук
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

1 пиле

4-5 глави лук

80 мл олио

1 връзка магданоз

1 ч.л. червен пипер

сол

черен пипер

Начин на приготвянe

Лукът се нарязва на филийки и се слага в съд, в който ще се поднася ястието. Осолява се, разбърква се със ситно нарязания магданоз, червен пипер, черен пипер и олиото. Върху лука се слага пилето, сварено в подсолена вода, и докато е още топло, се накъсва на парчета. Всичко се разбърква и съдът се похлупва с капак. След 30-50 минути лукът омеква от топлината на пилето и ястието е готово да се сервира.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц