Нарязваме пилешкото месо на жулиени и го мариноваме за няколко часа в смес от соевия сос, зехтина, лимоновия сок и черния пипер. Ако не разполагаме с много време, можем да оставим месото в марината и само за 30 мин. Изпържваме пилетата в малко мазнина или ги изпичаме на грил-тиган. Месото можем да сварим и да използваме бульона от варенето. В тиган разтапяме маслото. Запържваме брашното, като бъркаме непрекъснато. Разреждаме с малко от бульона. Разбиваме жълтъците, добавяме горчицата, солта, черния пипер. С енергично бъркане прибавяме тази смес към сместа в тигана. Намаляваме температурата на котлона. Добавяме виното и още пилешки бульон, колкото е необходим, за да разредим соса, докато добие необходимата ни консистенция. Задължително е да заври, преди да го свалим от котлона. Непосредствено преди да отстраним соса от огъня, добавяме естрагон. Заливаме филенцата със соса. Ако използваме сварено месо, накъсаното сварено пилешко добавяме към соса още докато е на котлона.