Пиле със зеле



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

4

Начин на приготвянe
Зелето се нарязва на ситно и се изсипва в голяма тава. Доматът и морковите се настъргват, слагат се при зелето и се объркват добре. Добавят се солта, червеният пипер и оризът. Бутчетата се измиват добре и се срязват на две. В голям гювеч се слага 1/2 от обърканото зеле, след което се подреждат бутчетата и се покрива с останалата част зеле. Може да се сложи 1 люта чушка за обогатяване на вкуса. Добавят се мазнина и 1 ч.ч. вода. Ястието се похлупва и се слага да се пече в умерено загрята фурна на 200-250 градуса около 60 минути.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп