Пиле със зеленчуци

Лесно и вкусно пиле за вечеря през седмицата


Приготвяне
45 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
В тенджера загряваме мазнината и изсипваме нарязаното на ивици месо. Запържва се до бяло и се прибавят едрите зеленчуци, също нарязани. Под капак се пържи 1-2 минути, след което махаме капака и добавяме останалите зеленчуци и доматеното пюре разбъркано с подправките и 250 мл топла вода. Оставяме на котлона да ври до омекване на зеленчуците гарнираме с ориз.
Още по темата

Разбийте яйцата с майонезата. Нарежете на ситно лука, целината, чушката, доматите, шунката и гъбите. Запържете ги в загрято олио и залейте с яйчената смес, подправете...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп