

Водещият Ники Кънчев се е отдал на почивка. Когато има време, той често забърква вкусна вечеря в дома си. Със съпругата си Даниела обичат да канят гости в дома си на сладки приказки и вкусни гозби.
Пиле Скаморца
Необходими продукти:
1,500 кг пилешки гърди
300 г сирене скаморца
1 кг картофи
1 връзка копър
1 връзка чесън
300 г прясна печурка
1 л сметана „Президент”, готварска
500 мл светъл соев сос
1 зеленчуков бульон
1 тиквичка
1 морков
1 кисело мляко
Начин на приготвяне:
Пилешките гърди се мариноват в кисело мляко, соев сос, чесън и черен пипер. Плънка – нарязва се на кубчета тиквичка и морков, задушават се със зехтин, сол, черен пипер, пресен босилек. Сос – задушават се печурки на кубчета в масло, подправя се със сол, черен пипер, соев сос за цвят. Картофи соте - картофите за гарнитурата са нарязани на кръгчета, изпържват се, след това се минават на тиган с масло, чесън, сол и копър. Маринованото филе се поставя на тавичка, слага се от плънката 1-2 лъжички и тънко нарязано пушено сирене скаморца . Пече се 10 мин. 220 градуса. Поднася се със соса и картофите соте.
