Пиле в палачинка
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязаните гъби се задушават в масло, киселите краставички се нарязват на кубчета, маслините на кръгчета, кашкавалът се настъргва, пилешкото месо се нарязва. Прави се сос бешамел - загрява се масло, добавя се брашното и леко се запържва, изсипва се млякото и се бърка, докато се сгъсти. Като се сгъсти, се маха от огъня. Продуктите заедно със соса се смесват, като се оставя малко кашкавал за поръсване. В края на палачинката се слага от сместа, завива се на руло или като плик и се слага в тава, намазана с масло. Нареждат се всички, поръсват се с кашкавал и се запичат леко.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп