Пилешко филе с морковен ориз

Аламинут с евтини продукти за обяд


Приготвяне
35 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Сварете ориза в подсолена вода за 20 минути. Изцедете и отстранете. Загрейте зехтина на средно силен огън и запържете лука. След като стане златист, добавете морковите и бъркайте 2-3 минути. Добавете 1 чаша бульон и след като почти изври, добавете ориза. Бъркайте леко и отстранете след 3 минути.
Поръсете пържолите със сол и пипер и запържете леко в същия тиган. Когато сменят цвета, добавете бульона. Оставете докато изври и от време на време обръщайте пържолите. Когато течността изври и месото омекне отстранете. Сервирайте върху канапето от ориза.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп