Пилешко суфле

Пилешко суфле Лакомник

За деца над 8 месеца

Пилешко суфле
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 пиле

1 яйце

200 г хляб

600 мл мляко краве прясно

Начин на приготвянe

Пилето се измива и месото се отделя от костите. Месото се залива с хладка вода и се вари до готовност без сол. Свареното месо се смила в месомелачка със ситна решетка. Хлябът се накисва в половината от подгрято мляко и се смесва с месото. Получената смес отново се смила в месомелачката. Жълтъкът се добавя към сместа. Сипва се останалото мляко и се смесва в блендер. Добавя се разбитият на сняг белтък. Получената смес се поставя в леко намазнена тавичка. Пече се във фурната до 200 градуса.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц