Пилешките гърди се нарязват на ивички и се запържват за 3-5 минути в нагорещения зехтин. След това се изваждат. Лукът се нарязва на ситно и се задушава за кратко в мазнината от пилешките гърди. Добавят се зеленчуците и бобът и се овкусява с подправките. Доматът се нарязва на малки кубчета и се сипва в тигана, посолява се и се връща пилешкото месо. Разбърква се и се оттегля от котлона. Продуктите за соса се смесват и се пасират. Всяка кора се разрязва на 4, намазва се със соса, покрива се с част от плънката и се навива на руло. Рулата се подреждат в подходяща тава. Рулата се заливат с останалия сос, поръсват се с настърган кашкавал и се пекат около 15-20 минути при температура на фурната 200 градуса. Готовото ястие може да се сервира с лъжица заквасена сметана.