Пилешки гювеч със зеленчуци

Пилешки гювеч със зеленчуци Лакомник
Пилешки гювеч със зеленчуци
Време за приготвяне
Приготвяне
80 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500-600 г пилешко месо

400 г картофи

2 глави лук

3 моркова

200 г карфиол

200 г зелен фасул

100 г гъби

сол на вкус

1 ч.л. червен пипер

1/4 ч.л. куркума

1/4 ч.л. кориандър

Начин на приготвянe

Нарежете на кубчета месото, картофите, лука и морковите. Разделете карфиола на цветчета. Запържете лука с месото до златисто с гъбите и ги сложете в гювеч. Прибавете нарязаните картофи, моркови, гъбите, останалите продукти, подправете на вкус, залейте с вода и разбъркайте. Задушете до готовност – около час на 180 градуса. 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц