Пилешки гърди в панировка от мак
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Начукайте леко месото и го нарежете на едри парчета. В купа разбийте яйцата, а в отделен съд смесете всички продукти за панировката, като се стараете да няма бучки.
Загрейте зехтин и оваляйте пилето първо в яйцата, а след това и в панировката. Запържете пилето от двете страни за 2-3 минути и ги извадете върху хартия.
За да приготвите салата, почистете корена от копър и ги разрежете на половина, а след това всяка половина на тънки филии. Почистете портокалите и ги нарежете на дълги парчета. Разбъркайте добре портокалите и копъра, подправете със сол и черен пипер на вкус, прибавете зехтин, лимонов сок и разбъркайте. В порционна чиния сложете малко от салата върху нея месото и сервирайте.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп