Печена херинга с аншоа

Печена херинга с аншоа Лакомник
Печена херинга с аншоа
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг филе от херинга

1 глава лук

125 г аншоа

50 г галета

2-3 с.л. зехтин

Начин на приготвянe

Намажете тава с 1 с.л. зехтин и сложете в нея филето. Нарежете на ситно лука и го запържете за 1-2 минути в ½ с.л. загрят зехтин и го прибавете към рибата. Разрежете всяко филе от аншоата на две части и ги сложете върху херингата. Завийте на руло, залейте ги със зехтин и ги поръсете обилно с галета. Запечете в предварително загрята до 220 градуса фурна за 20 минути.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц