Пасти "Негърчета"

Пасти "Негърчета" Лакомник
Пасти "Негърчета"
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

150 г масло

80 г пудра захар

100 г захар

5 яйца

300 г брашно

200 г прясно мляко

1 бакпулвер

1 ванилия

Начин на приготвянe

Размекнотото масло се разбива с пудрата захар до побеляване. Прибавят се един по един жълтъците и биенето продължава, като се добавят и млякото с бакпулвера и по малко от брашното. Белтъците се разбиват със захарта на плътен сняг и се изсипва към маслената смес, като внимателно се бърка. Изсипва се в намаслена тавичка и се пече в умерена фурна. Охладен, десертът се нарязва на правоъгълници и се поръсва с пудра захар. По желание към сместа се добавя какао, за да стане шоколадова.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц