Паста мидички с бял боб и спанак



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Сварете пастата според указанията на опаковката в подсолена вода (около 15 мин.) Отцедете пастата и поръсете с 1 с.л. зехтин. Разбъркайте леко.
Загрейте 2 с.л. зехтин на средно силен огън и добавете чесъна за 1 минута. Добавете пастата, доматите, червения пипер и боба и бъркайте около 2 минути непрекъснато. Добавете наситнения спанак, босилека, лимоновата кора, сока от лимон и солта. Разбъркайте докато спанака се задуши около 2-3 минути.
Сервирайте и на всяка порция поръсете фъстъци и пармезан.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп