Панирано сирене с орехова коричка



Приготвяне
45 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Слага се сиренето за 10-ина минути във фризера. През това време се разбиват яйцата заедно с оцета. Отделно се смесват галетата, смлените орехи, черният пипер, босилекът и риганът. Нарязва се сиренето на ивички. Загрява се мазнина в тиган с незалепващо покритие. Овалват се парчетата сирене първо в яйцата, после в галетата и отново в яйцата. Панировката трябва да покрие сирената обилно. Изпържват се панираните сирена равномерно от двете страни. Щом се зачервят хубаво от едната страна, внимателно се обръщат от другата. Изваждат се върху решетка, под която има кухненска хартия. Панираното сирене с орехова коричка се поднася с гарнитура по желание.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп