Пангасиус по китайски

Пангасиус по китайски Лакомник
Пангасиус по китайски
Време за приготвяне
Приготвяне
25 минути
Порции
Порции
2
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 филета пангасиус

1 връзка зелен лук

1 с.л. джинджифил, настърган

4 с.л. олио

3 с.л. соев сос

2 с.л. чесново брашно

Начин на приготвянe

Подсушете в кухненска хартия рибните филета. В чиния поставете част от нарязания на ленти зелен лук и джинджифила, поставете отгоре филетата и върху тях оставащото количество лук и джинджифил. Поръсете с чесновото брашно. Кипнете вода в отделен съд. Поставете китайски тиган (уок) и върху него решетката за готвене на пара. Изсипете кипящата вода в тигана и увеличете градусите. Преместете рибата, както е гарнирана, върху решетката и покрийте уока. Дръжте рибата 10 минути, като намалите огъня до средно силен. В друг съд загрейте олиото на силен огън и добавете соевия сос. Залейте готовата риба с този сос.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц