




Към брашното добавете маслото, нарязано на парченца, щипка сол, студената вода.
Замесете меко еластично тесто и го завийте в прозрачно домакинско фолио. Поставете го в хладилник поне за 1 час. След това разточете тестото с диаметър по-голям от този на съда за печене, за да може да се образува ръбче, когато го поставите в тавата. Поставете го в намаслена тава и изрежете излишното тесто. Надупчете с вилица и поставете тавата за половин час в хладилника.
За плънката измийте броколито, накъсайте на розички и варете на пара 5 минути. Пилешкото месо сварете и нарежете на малки кубчета. Разбийте яйцата, добавете броколито, пилешкото и сметаната. Сложете и черен пипер.
В предварително загрята на 200 градуса фурна изпечете за 15 минути тестото. Извадете и добавете и плънката. Поръсете с настъргания кашкавал и печете още 20 минути.
