Пай с миди

Пай с миди Лакомник
Пай с миди
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

250 г солено тесто

2 с.л. извара

6 миди

100 г кашкавал

червен пипер на вкус

сол на вкус

1 ч.л. зехтин

Начин на приготвянe

Разстелете в тава тестото и го запечете за 20 минути в загрята до 200 градуса фурна. Нарежете месото на мидите на 4 части, смесете ги с изварата, рендосания кашкавал и подправете със сол и червен пипер. Намажете готовото тесто с получената смес и поръсете с малко зехтин.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц