Орехчета
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
15
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разбиват се яйцата и захарта, прибавят се маслото, киселото мляко и содата. Брашното се прибавя постепенно и накрая се добавя ванилията. От тестото се правят топчета с големината на малък орех и се изпичат във формата за сладки.
Кремът:
Всичко се разбърква на котлона, без маслото, което се добавя, след като сместа се охлади. Ако кремът е много рядък, може да се добавят малко смлени бисквити до получаване на нужната гъстота.
Всяка формичка се маже с крем, слепват се две по две, като между двете формички може да се сложи орехова ядка.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп