Овчарски гювеч

Овчарски гювеч Лакомник
Овчарски гювеч
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

2-3 глави лук

5-6 чушки

1 к.ч. олио

2-3 домата

150 г сирене

3 яйца

2 ч.ч. кисело мляко

2 с.л. брашно

сол

магданоз

Начин на приготвянe

Лукът , нарязан на дребно, и чушките, нарязани на ивици, се задушават в мазнината. Прибавят се нарязаните домати и се задушават, докато се изпари водата. Свалят се от огъня и се разбъркват с натрошеното сирене. Сместа се разбърква и се изсипва в тавичка. Залива се с разбитите в млякото яйца и брашно и се поръсва с магданоз. Ястието се пече в умерена фурна.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц