Овнешко с праз

Овнешко с праз Лакомник
Овнешко с праз
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

850 г овнешко месо

7-8 стръка праз

100 г масло

1 ч.л. червен пипер

3 яйца

сол

Начин на приготвянe

Месото се нарязва на късчета и се вари с малко вода и сол до омекване. Празът се нарязва на едро, вари се до полуомекване заедно с маслото, малко вода, сол и червен пипер. Прибавя се месото, след което ястието се вари на тих огън до пълно омекване на месото. Изсипва се в тавичка, залива се с разбитите яйца и се запича във фурна.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц