Мусака от юфка и пиле



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Юфката се сварява в подсолена вода, отцежда се и половината от нея се изсипва в тавичка, намазана с масло и поръсена с галета. Отгоре се разпределя свареното с гъбите пилешко месо, нарязани на ситно. Поръсват се с черен пипер и се заливат с останалата юфка. Яйцата се разбиват, разреждат се с бульона и се изливат върху юфката. Нарязаните на филии домати се нареждат отгоре, посоляват се и върху тях се слагат парченца от останалото масло. Мусаката се пече в силна фурна, изважда се, поръсва се с настъргания кашкавал и се връща във фурната, докато кашкавалът се стопи.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп