Мила Кунис глези Аштън Къчър с украински специалитети

Мила Кунис глези Аштън Къчър с украински специалитети Лакомник
Мила Кунис глези Аштън Къчър с украински специалитети
Автор:Лакомник

Мила Кунис е страхотен готвач. Тя обожава да пазарува свежи продукти, а после да приготвя традиционни украински ястия за Аштън Къчър.

Тя споделя: "Наистина обичам да готвя. Ходя на пазар и най-много обичам да го правя в късните вечери, защото няма много хора и спокойно мога да си обикалям из супермаркета. После прекарвам целия следващ ден в готвене. Най-добре приготвям руски ясти, защото това виждах да прави майка ми, докато растях. Родена съм в Украйна, въпреки че семейството ми се премести в Лос Анджелис, когато бях на 7 г."

Всъщност Мила и Аштън се познават отдавна - за първи път се срещнали по време на снимките на "That 70s Show", когато хубавицата е още тийнейджърка. Двамата обаче започнаха връзката си, след като 34-годишният актьор се раздели с Деми Мур.

Мила пък признава, че я привличат мъже с детинско чувство за хумор, защото й допадат най-вече шегите, които са като в анимацията Family Guy - актрисата озвучава героинята Мег Грифин.

Пред британското списание More!, Мила казва: "В някакъв момент от живота си трябва да станеш отговорен възрастен човек, но според мен все още можеш да запазиш и детето в себе си. Знам, че аз самата съм, защо и мъжете да не могат да го направят?"

 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц