Месо с червеи в „Кауфланд”

Месо с червеи в „Кауфланд” Лакомник

Клиентка го откри в мръвките, приготвени за вечеря

Месо с червеи в „Кауфланд”
Автор:Лакомник

Червеи изпълзяха от месо, купено от магазин на немската верига „Кауфланд” в Бургас. За това алармира шокирана клиентка, която преди няколко си купила мръвката и вечерта я отворила, за да я готви за децата си.

Жената публикува в интернет снимка на месото с червея и пише: „В сряда, 11 декември, купихме от „Кауфланд" в Бургас около 300 грама телешки шол на цена 15,99 за килограм. Вкъщи го прибрах в хладилника, а на следващата вечер съпругът ми го извади, за да отреже две резенчета за вечерята на децата и да замразим останалото. И от пликчето, заедно с месото, изпадна червено, кръгло и съвсем живо червейче, дълго около 3 см, което явно постоплено, бързо се придвижваше към месото, докато се опитвах да го снимам", пише бургазлийката.

На следващия ден тя подала сигнал до Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). От „Кауфланд" са научили за издънката и се свързали в пострадалия си клиент за извинение.

Още по темата
Още по темата
Клиенти на „Била” в шок от развалено месо
Порочна практика на веригата „Била" е да продава развалящо се месо - пилешко и свинско, като го маринова и овкусява. Така на пръв поглед апетитно изглеждащите...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц