Месо със зеле по полски



Приготвяне
2 часа
Порции

6

Начин на приготвянe
Нарежете киселото зеле, залейте го с малко вряла вода и го сварете. Рендосайте прясното зеле, добавете нарязаните лук и гъби, залейте ги с вряла вода, сварете и ги добавете към киселото зеле. Нарежете месото на кубчета, запържете го и заедно с мазнината го добавете към зелето. Добавете бахара, дафиновия лист и сушените сини сливи. Наденицата и беконът също се нарязват на кубчета, запържват и се добавят към зелето. Добавете доматеното пюре. Гответе на бавен огън, около два часа и накрая подправете по вкус със сол и черен пипер.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп