




Накиснете хляба в млякото. Почистете лука, едната глава рендосайте, втората нарежете на малки кубчета. Почистете чесъна и го нарежете на дребно. Каймата смесете с хляба, настъргания лук, чесънът, подправките и пресния магданоз. Прибавете сол и черен пипер на вкус.
От месната смес направете малки саламчета с дължина 5 см. и ги оваляйте в брашното. В голям тиган загрейте растително масло и пържете месото от всички страни за около 8 минути. След това ги извадете върху хартия за да се изцеди мазнината.
В отделен тиган загрейте 2 с. л. растително масло и в него запържете нарязания на дребно лук до прозрачност. След това съм него прибавете консервираните домати, захарта и дафиновия лист. Задушете продуктите за около 10 минути. Подправете със сол и черен пипер на вкус. След това прибавете към доматите месните рула и задушете за още 20 минути.
