Медени топчета с орехи

Лесни домашни бонбонки


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Маслото леко се разтопява в подходящ съд. Сваля се от огъня и към него се прибавя какаото. Разбърква се, докато се получи гладка смес. Слагат се медът, смлените орехови ядки и сок от лимона. Отново се разбърква добре. С леко навлажени ръце от сместа се оформят топчета, които се овалват в захар на пясък. Нареждат се в подходяща чиния, след което се оставят за 1-2 часа в хладилник.
Още по темата

Предлагаме ви идеи с пчелния елексир, за да се научите как да включвате по-често този полезен природен продукт в менюто си. Най-лесно е да направите това в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп