Маринована херинга с лук
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food-icon.jpg)
![Маринована херинга с лук](https://lakomnik.bg/f/news/1/660_ea84f99944288e90a8581118f1103626.jpg)
![Време за приготвяне](https://lakomnik.bg/img/clock3.png)
Приготвяне
60 минути
Порции
![Порции](https://lakomnik.bg/img/portions2.png)
4
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food_icon2.png)
Начин на приготвянe
Накиснете херингата в мляко за ½ час (ще бъде по-малко солена и по-крехка). Нарежете лука на кубчета или парчета. Отцедете херингата и я нарежете на парчета с дебелина 2 см. Наредете в буркан ред лук, парчета херинга и няколко зърна бахар и дафинов лист, заливайки отделните слоеве с олио. Оставете буркана за един ден в хладилника.
Анкета
![стрелка](/img/grey_arrows.png)
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп