Маринована аншоа

Маринована аншоа Лакомник
Маринована аншоа
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

600 г аншоа

½ ч.л. захар

1 с.л. сол

200 мл оцет

1 червена чушка

100 мл зехтин

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Измийте аншота и отделете главите и централната кост. Смесете захарта, солта и оцета и залейте рибата с получения сос. Отгоре поръсете с нарязаната на кубчета чушка и оставете да се маринова за 1 час. Изцедете рибата, измийте я и оставете в хладилник за 30 минути. Сервирайте с гарнитура от салата.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц