Макарони с хрупки

Макарони с хрупки Лакомник

Вкусна смесица между варена паста и хрупкави, хлебни кубчета

Макарони с хрупки
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 пакет макарони

200 г сирене

половин пакет от 125 г краве масло

щипка сол

2 филийки хляб

Начин на приготвянe

Макароните се варят според указанието на опаковката, в подсолена вода. След готовност към пастата се прибавя 1 с.л. краве масло. Обърква се за да се стопи и поеме от горещите макарони. Филийките хляб се режат на кубчета. Слагат се в тава. Поливат се с разтопено краве масло. Хрупките се пекат до порозовяване. Макароните се разпределят в 4 дълбоки чинии или купички. Отгоре се натрошава сирене и се поръсват хрупки. Подходящо и за закуска.

Още по темата
Още по темата
Паста Болонезе
http://www.youtube.com/watch?v=rjaZrasSfn0&list=PL8A967A8962513E21
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц