Макарони с хрупки

Вкусна смесица между варена паста и хрупкави, хлебни кубчета


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Макароните се варят според указанието на опаковката, в подсолена вода. След готовност към пастата се прибавя 1 с.л. краве масло. Обърква се за да се стопи и поеме от горещите макарони. Филийките хляб се режат на кубчета. Слагат се в тава. Поливат се с разтопено краве масло. Хрупките се пекат до порозовяване. Макароните се разпределят в 4 дълбоки чинии или купички. Отгоре се натрошава сирене и се поръсват хрупки. Подходящо и за закуска.
Още по темата

Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп