Макарони с хрупки
Вкусна смесица между варена паста и хрупкави, хлебни кубчета
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Макароните се варят според указанието на опаковката, в подсолена вода. След готовност към пастата се прибавя 1 с.л. краве масло. Обърква се за да се стопи и поеме от горещите макарони. Филийките хляб се режат на кубчета. Слагат се в тава. Поливат се с разтопено краве масло. Хрупките се пекат до порозовяване. Макароните се разпределят в 4 дълбоки чинии или купички. Отгоре се натрошава сирене и се поръсват хрупки. Подходящо и за закуска.
Още по темата
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп