Лаврак с кайсии

Лаврак с кайсии Лакомник
Лаврак с кайсии
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г лаврак

2 бели кайсии

зехтин за запържване

2 дафинови листа

1 скилидка чесън

лимонов сок

1 ч.л. джинджифил

сол на вкус

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Нарежете рибата на порционни парчета. Загрейте зехтин, прибавете дафиновия лист, чесъна и запържете с тях рибата. Когато се образува златиста коричка извадете рибата и я запечете в предварително загрята до 180 градуса фурна за 5 минути. Нарежете кайсиите на дълги ивици, подправете ги със зехтин, лимонов сок, сол, черен пипер и поръсете с настъргания джинджифил. Сервирайте ги като гарнитура към рибата.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц