Кускус със зеленчуци и шафран
Приятно разнообразие с екзотичен привкус
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В съд с дупчици на дъното се слага кускусът и се вари на водна баня 10 минути. Периодично се разбърква и напръсква с вода и олио. Във водата на втория съд се варят едро нарязаните зеленчуци, като се добавят шафранът, куркумата, солта и пиперите. Поднася се топло.
Още по темата
Сварете пилето и след това го запечете отделно. Сварете къскуса в гореща подсолена вода със зеленчуковите бульончета и 1 с.л. олио. Варете до готовност. Прибавете...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп