Кроасан с деликатеси

Вкусна, топла и пухкава закуска само за 30 минути


Приготвяне
30 мин
Порции

8

Начин на приготвянe
Измиваме и нарязваме на ситно магданоза. Рендосваме кашкавала на едрото ренде. Нарязваме на ситни парчета пушения бут. Разделяме бутер тестото на 8 парчета. Във всяко парче слагаме по парче от пушения бут,и нарязания магданоз. Завиваме ги на крoасан. Намазваме ги отгоре с 1 жълтък разбит с 2 кафени лъжици вода и отгоре с рендосания кашкавал. Поставяме крoасана в тава с оризова хартия и печем в загрята фурна на 200 гр. за 15 мин.
Още по темата

Намажете филийките с масло, покрийте с чедар, домати и поръсете с босилек, сол и пипер и завършете с филийка. Запечете в малко масло в нагрят на умерен огън тиган или...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп