Коледен постен сладкиш

Вкусна рецепта за десерт за Бъдни вечер или Коледа от наша читателка


Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

8

Начин на приготвянe
Смесваме брашното, захарта, гриса, мюслите и ванилията. Разбъркваме добре сухата смес. Разделяме я на 3 равни части. Рендосваме ябълките и цвеклото, добавяме захарта и разбъркваме добре. Едната част от сухата смес изсипваме в силиконова тавичка, заглаждаме я с лъжица, за да е равномерна. Изсипваме половината от плънката, заглаждаме и пак изсипваме втората суха смес, после пак плънка, като най-отгоре заглаждаме със суха смес. Печем в загрята фурна 30-40 мин. Преди поднасяне поръсваме с пресен сок от червено цвекло.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп