Кокосов сладкиш с шоколадова глазура
Лесен сладкиш с уникален вкус
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Смесват се всички сухи продукти заедно - брашно, бакпулвер, кокосови стърготини и ванилия. В подходящ съд се разбива омекналото маслото със захарта, содата се разбива с киселото мляко и се прибавя към маслото, след което се смесва със сухите съставки. Изсипва се в подходяща тавичка и се пече в предварително загрята на 180С фурна за около 30-40 минути. През това време се приготвя глазурата. Натрошава се шоколада на парченца, слага се прясното мляко и се разтапя на водна баня или в микровълнова фурна. След като стане готов шоколада се прибавя и крема сиренето. Нанася се върху изстиналия сладкиш .
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп